Digital marknadsföring

Planera din marknadsföring

Genom att planera kan du behålla initiativet och leda marknaden. Konkurrenterna måste då anpassa sig till ditt sätt att arbeta. Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer.

Digital marknadsföring

Det finns stor potential för de företag som har en genomtänkt strategi och konkret plan för sitt arbete med digital marknadsföring. En webbplats knyter ihop all marknadsföring som ett företag gör. Om du inte synkar din marknadsföring i traditionella medier med din digitala marknadsföring är risken stor att kampanjbudgetar spenderas på att skicka besökare till konkurrenternas sajter istället för till din egen. Företag och organisationer som tar ett helhetsgrepp kring sin digitala marknadsföring har väldigt mycket att vinna.

Sökmotor-
optimering

Sökmotor-
marknadsföring

Content-
marketing

Sociala-
medier

ROI
strategi

Sökmotoroptimering

Search Engine Optimization, eller sökmotoroptimering på svenska, har snabbt vuxit till en av de viktigaste delarna i den vardagliga internetmarknadsföringen. Genom att strukturera sidan och dess innehåll så uppnår vi ett optimalt resultat.

Marknadsföring i sökmotorer

Sökmotormarknadsföring är idag ett stort begrepp och behandlar självklara områden såsom sökmotoroptimering och sponsrade länkar med Google AdWords, men också annan digital kommunikation såsom nyhetsartiklar, pressmeddelanden, YouTube-klipp, bilder m.m. Nya vägar för sökmotormarknadsföring utvecklas ständigt och under årens lopp har marknadsföring i sökmotorerna vuxit och förändrats mycket.

Content marketing

Det talas mer och mer om content marketing och att det kommer bli en allt viktigare del av marknadsföringen. Men vad är content marketing? Och är det verkligen någonting nytt? Det redaktionella materialet är inte säljande på samma sätt som ett erbjudande som uppmanar till direkt handling. Här är målet istället att bjuda på något intressant, användbart eller roligt och påverka kundernas vilja att handla av dig – särskilt på lång sikt.

Sociala medier

Idag är sociala medier inte längre en ny och outforskad kanal inom ett företags mediamix, utan ett brett kommunikationsområde som på olika sätt genomsyrar i stort sett all marknadsföring i ett allt mer digitalt och användardrivet medielandskap. Sociala medier har ”vuxit upp” och förväntas nu leverera precis samma effekt och affärsnytta som övriga kommunikationsaktiviteter.

ROI strategi

För att lyckas med webbstrategi krävs det att man har identifierat nyckeltal som exempelvis kundanskaffningskostnad, konverteringsgrad, återköpsfrekvens, och livstidsvärde per kund. Vi hjälper dig att ta fram och forma en digital strategi med ROI (Return On Investment) som ledord.


Vi berättar gärna mer för dig.
Lämna dina uppgifter så hör vi av oss till dig!

Vi har i över 50 år byggt varumärken med ett långsiktigt perspektiv där helheten har fått bestämma. Tillsammans skapar vi upplevelser och produkter som människor behöver. Välkommen till Ljungs.

Nyhetsbrev

* obligatoriska fält