Din webb ska gå hand i hand med utvecklingen.
Din webb ska gå hand i hand med utvecklingen.

Webben är det centrala i människors vardag idag och vi som köpare blir allt mer kräsna när det kommer till att handla på nätet. Ljungs har kompetensen du behöver inom webbutveckling. Varje projekt vi tar oss an bygger på en kombination av avancerad teknik och pedagogiskt tänk, oavsett projektets storlek, så att ni som kund enkelt ska förstå vad vi gör och varför.

Hemsidorna måste vara snygga, funktionella och informativa, alltså anpassade till vad era kunder söker på. Det hjälper dem att ta aktiva beslut att kontakta er samt köpa era tjänster och produkter.

När våra lösningar sedan upplevs som både smarta, genomtänkta och enkla att använda har vi lyckats med vårt jobb.

Vätterhem
Webb, UX/UI design, integration mot interna och externa system, intranät, webbanalys

Theofils
Webb med e-handel, UX/UI design, pim system, integration mot interna och externa system 

Vi designar hemsidor som speglar hur ni vill upplevas. Funktionalitet och en bra användarupplevelse är självklarheter, men det är genom design som vi går steget längre. Med utgångspunkt för varumärke och syfte utformar vi varje hemsida, allt för att ge en tydlig helhet och skapa upplevelser. En nyckelkomponent i en riktigt bra kundupplevelse är ett lättanvänt system för innehållshantering. Vi jobbar i välbeprövade CMS-system som WordPress och Umbraco.

Sätt upp en säljande webbshop. Med en stabil grund i WooCommerce, Ucommerce, E-line och Shopify kan vi öka antalet konverterande kunder och er försäljning på hemsidan. Tillsammans med dig bestämmer vi förutsättningarna för webbshopen, sen ligger allt vårt fokus på att skapa en användarvänlig e-handel som säljer.

Vi hjälper ditt företag med mobila och intelligenta intranät i världens mest använda intranätslösning SharePoint. Med en modern webbaserad portallösning i Microsoft 365 integreras intranätet med massvis av appar, tjänster och system som din verksamhet behöver. Med den världsledande programvaran Sharepoint får du sedan en modern och effektiv samarbetsplattform. Så ser vårt intranät ut, inte svårare än så!

UI-design innebär att hemsidan är visuellt tilltalande för besökare, medan UX-design handlar om att sidan ska vara användarvänlig och lätt att förstå. Det är i symbiosen mellan UX och UI som riktigt bra hemsidor uppstår.

Våra lösningar inom webb- och systemutveckling förenklar, effektiviserar och marknadsför din verksamhet. Vi använder beprövade standardlösningar från exempelvis Microsoft när det är möjligt och skräddarsytt för din verksamhet när det behövs.

Ett e-handelssystems uppgift är att hantera den digitala försäljningen, medan ett affärssystem är hjärtat i hela verksamheten ekonomi/administration. För att få dessa två delar att samspela friktionsfritt behövs en integration som låter systemen kommunicera med varandra. Vi integrerar även mot ledande aktörer inom betallösningar och fraktlösningar. Vi hjälper dig hitta den rätta lösningen!

Rätt och uppdaterad produktdata är en förutsättning till försäljning idag. Många gånger ligger den utspritt på olika ställen – en server för bilder, ett Excelark för produkttexter, en mapp med produktdokument, en dokumentdatabas med pdf:er och så vidare. Låt Ljungs PIM-system som är mycket användarvänligt organisera upp och lösa er produktinformation.

Med konfiguratorer sticker du ut från konkurrenterna och förenklar säljprocessen. Det blir också mindre fel vid beställningar. Låt kunderna uppleva dina produkter, testa olika färger, zooma och mycket annat. Vi utvecklar rätt 3D-konfigurator utifrån dina önskemål.

Hur vet jag att min webb presterar bra? Hur mäts användarvänlighet? Hur vet man att en hemsida fungerar bra? Det här är frågor som vi som vår webbanalytiker ofta får. Svaret är: allting går att mäta, och utifrån mätningarna analyserar vi din webb och utifrån dessa kan innehåll justeras, presentationer förbättras. En guldgruva för dig som företagare!

Det finns alltid frågor att ställa om den digitala världen, dess fördelar och irrvägar. Tveka inte att höra av oss till någon av våra experter!
Vi är en fullservicebyrå med fokus på webbutveckling, e-handel, digital marknadsföring samt varumärkesutveckling. Vi är Ljungs, grundat 1963.

Ljungs kommunikation
Hallmansvägen 17
554 48 Jönköping

036-10 03 20
info@ljungs.nu

Logga in