Logo Ljungs
Titta närmare på vårt arbete.

Kabe

Sedan många år Skandinaviens ledande husvagns- och husbilstillverkare med hemvist i Tenhult. Vi har det stora förtroendet att ansvara för Kabes webblösning samt systemutveckling, integrationer mot interna och externa system, konfigurator ”Bygg din Kabe” och sökordsoptimering.

Theofils

Theofils är den ledande leverantören av beslag till trä-, snickeri-, bygg- och möbelindustrin i Sverige. Huvudkontor med butik och lager ligger i Jönköping. Våra uppdrag för Theofils innefattar webb med e-handel, UX/UI design, integration mot affärssystem, betalsystem, fraktsystem, Ljungs Pim-system med mera.

Smålandsbussen

Ett av södra Sveriges största bussbolag med lång erfarenhet av busstrafik i olika former, bland annat skol- och beställningstrafik. Vi bistår Smålandsbussen med experthjälp inom webb, varumärkesstrategi, foto, kommunikativ och kreativ strategi.

Vätterhem

Vätterhem bildades 1942 och är med god marginal det största kommunala bostadsföretaget i Jönköpings kommun. Vi står Vätterhem till tjänst med webblösning, UX/UI design, sökoptimering och integration mot interna och externa system.

Svedbergs

Vi fick i uppdrag av Svedbergs att konstruera en konfigurator så att kunden själv kan måttanpassa sin duschkabin, välja produkter och komponenter utifrån sina önskemål. En populär process som inspirerar, aktiverar och konverterar kunder.

VPP-system

VPP är Vetlandaföretaget med marknadens bredaste sortiment av uterum, stomsatser, vik-, glas- och skjutpartier i alla former. Vi har hand om VPP:s webb med e-handel, UX/UI design, copy, konfigurator ”Bygg ditt uterum” och integration mot affärssystem.

Stenbergs

Stenbergs, grundat 1919, är leverantör av kommersiella och industriella CNC-styrda maskiner och verktyg. Vi har det inspirerande uppdraget att bistå det anrika Jönköpingsföretaget med paketering av bl a utbildningskoncept.

Isaberg Rapid

Isaberg Rapid är specialister inom fästverktyg för professionella och gör-det-självapplikationer för bygg, renovering och dekorering. Vi ser till att företaget har de bästa digitala verktygen och de smidigaste interna kommunikationskanalerna. Innehållshanteringssystemet vi jobbar med är branschledande Sharepoint från Microsoft.

Konradssons kakel

Anrika Konradssons är en av Sveriges största leverantörer av kakel och klinker, sättmedel och tillbehör, hemmahörandes i Jönköping. Vårt samarbete sträcker sig långt tillbaka i tiden, med allt ifrån traditionellt printmaterial till webblösningar, integration mot interna och externa system och digitala lösningar för bl a displayer i butiker.

Flintab

Flintab är en etablerad och komplett leverantör inom vågar och registreringssystem med rötterna i Jönköping. Vårt långa och nära samarbete med Flintab innefattar idag en hel marknadsavdelning med olika kompetenser som varumärkesstrategi, kommunikativ och kreativ strategi, webblösningar, foto/film, 3D-animation, livesändning, digital marknadsföring, SEO, mätning och analys.

Bröderna Anderssons

Andersson har tillverkat designmöbler i Småländska Ekenässjön sedan 1914. Vi har fått det ärofyllda uppdraget att sköta det anrika företagets webblösningar med e-handel, så allt visuellt och effektivt ni ser och kan ta del av på hemsidan är signerat Ljungs.

Region Jönköping/Kommunal utveckling Jönköpings län

Region Jönköping har startat Kommunal utveckling, vilket innefattar länets 13 kommuner i samverkan för en bättre social välfärd och hälso- och sjukvård, utbildning, fritid, miljösamverkan, familjeresurser, barnahus, VO-college, kurs och konferens. Vi har fått förtroende om att ta hand om webblösningen åt Kommunal Utveckling.

Habo Energi

Habo Energi är ett kommunalt bolag som förser invånarna i Habo med el, värme, bostäder och internet. Vi bistår Habo Energi med expertis i allt som berör webb, varumärkesstrategi, kommunikativ och kreativ strateg

Pålssons Bygg

Pålssons är specialiserat på om- och tillbyggnader, renoveringar av kontor och bostäder. Man bygger också en hel del nya villor. Våra uppgifter är att ge företaget en stark, initierad varumärkesstrategi, liksom en kommunikativ och kreativ strategi i stort. Vi ansvarar även för Pålssons webb och tillhandahåller med högklassig sökmotoroptimering (SEO).

Vi är en fullservicebyrå med fokus på webbutveckling, e-handel, digital marknadsföring samt varumärkesutveckling. Vi är Ljungs, grundat 1963.

Ljungs kommunikation
Hallmansvägen 17
554 48 Jönköping

036-10 03 20
info@ljungs.nu

Logga in