Logo Ljungs
60 kreativa år

1963. Beatles slog igenom och Ljungs startade. Världen stod inför stora förändringar och utmaningar. Och gör än idag. Mer än någonsin. Inte minst i  kommunikationsbranschen.

Till skillnad från Liverpool-bandet hängde Ljungs med i utvecklingen och har under resans gång tagit steget från att vara en renodlad reklambyrå till att idag arbeta med webbutveckling, digital marknadsföring, varumärke och kommunikation.

Men det är den långa erfarenheten som ligger till grund för vår breda kunskapsbas, som utgör själva fundamentet i företaget, nyfikenhet och framåtanda är sedan drivkraften med vilken vi ständigt röner framgångar, får lovord från våra uppdragsgivare, nya som gamla.

Idag är Kommunikation en given del av vårt firmanamn. Det berättar vad det handlar om; att i djupast möjliga mån samarbeta med kunden för att nå bästa möjliga resultat och att utveckla värdet av varumärken.

Till kundens förfogande står idag ett team av specialister, på webbutveckling, copy, design, marknadsföring.

2023 fyllde vi 60 kreativa år, berikade med mycket kompetens och hög kvalité, men framförallt en nära kundkontakt, en bidragande faktor till att vi stått oss starka även i tuffa tider.

”Come together”, sjöng John Lennon. En tidlös klassiker. Som Ljungs i Jönköping. Stans äldsta reklambyrå, tillika första digitala kommunikationsbyrå.

Välkommen att hälsa på hos oss i våra vackra lokaler med utsikt över Vätterstaden! Eller så ringer ni eller mejlar, så pratar vi mer om möjligheterna för ditt varumärke. Vi hörs!

Vi är en fullservicebyrå med fokus på webbutveckling, e-handel, digital marknadsföring samt varumärkesutveckling. Vi är Ljungs, grundat 1963.

Ljungs kommunikation
Hallmansvägen 17
554 48 Jönköping

036-10 03 20
info@ljungs.nu

Logga in