Digital marknadsföring är nyckeln till överlevnad.
Digital marknadsföring är nyckeln till överlevnad.

Digital marknadsföring är kung idag, och den bara fortsätter att växa. Den största fördelen med den är att en specificerad målgrupp kan nås på ett kostnadseffektivt och uppskattningsbart sätt. Ett annat plus är att det är enkelt att följa och mäta sina kampanjer. Digitalisering är inte längre ett långsiktigt sidospår för att möta framtiden, utan nyckeln till överlevnad, här och nu.

Med Ljungs digitala kunskap och teknik – och inte minst en väl utarbetad strategi – blir marknadsföringen maximalt träffsäker.

Konradssons Kakel
SEO – sökmotoroptimering, mätning & analys

Jönköpings kommuns fastighetsutveckling
Sociala medier och annonsering, mätning och analys, motion graphics

Satsningar i sociala medier kan förbättra er varumärkeskännedom, generera kvalificerade leads och öka försäljningen. Det är också lätt för er att få en direkt kommunikation med era kunder via de sociala kanalerna, något som successivt bygger ett oerhört värdefullt förtroende. Våra specialister inom sociala medier hjälper dig med kampanjplanering, sociala medier-annonsering och sätta strategier för att planera, ta fram annonser och kampanjer, utvärdera och optimera oavsett digital kanal.

Folk har i alla tider utbytt goda råd med varandra. Eftersom du automatiskt litar mer på vad din vän, kollega eller granne säger, än vad ett företag annonserar ut, är personliga rekommendationer det bästa och snabbaste sättet att skapa trovärdighet. Det är denna metoden som utgör grunden för influencer marketing och genom att hitta en influencer med rätt målgrupp har du stor potential för ökad exponering och försäljning. Framtiden är här och Ljungs har de rätta råden och kontakterna.

Enkelt uttryckt är programmatisk annonsering ett sätt att automatiskt köpa och optimera digitala kampanjer, snarare än att köpa annonsvisningar direkt från olika webbplatser. Med programmatiska annonseringskampanjer kan du rikta ditt budskap och din annons direkt till rätt målgrupp – något som spar massor av tid, ger dig en bättre överblick och du kan på ett träffsäkert sätt använda annonskostnaderna. Vi hjälper dig komma igång, optimera och hitta rätt.

Sökordsmarknadsföring, att buda på sökord som är relevanta för användare när de skall hitta era tjänster, är det snabbaste sättet att driva trafik till en sajt. Genom att få en hög chans till synlighet på de specifika sökord som ni väljer så betalar ni endast när en användare klickar på er annons. Vi stöttar er med att driva försäljning, hitta nya kunder och hjälpa till i varumärkesbyggandet.

För att synas och hamna högt upp i sökresultaten på Google gäller det att skapa innehåll som engagerar. Du måste ha full koll på din kundkrets, vilka ord/uttryck de använder när de söker efter just din produkt eller tjänst. Minsta avvikande från målgruppen innebär att ni kan gå miste om relevant trafik från sökmotorerna och därmed också potentiell försäljning. Vi ger er rätt förutsättningar att synas bättre på Google så att kunderna hittar just till er och inte till konkurrenterna.

Mycket pengar och tid går åt till att driva trafik till webbplatsen, utan att få ut mesta möjliga av trafiken. Med konverteringsoptimering gör vi webbplatsen eller appen bättre för användaren genom att arbeta systematiskt för att öka antalet användare och omvandla besökare till kunder. Oavsett om målet är att sälja, samla leads eller öka självbetjäningen, är konverteringsoptimering ett av de enklaste och mest lönsamma steg du kan ta för att öka värdet på din webbplats. Vi hjälper dig utvärdera vad för innehåll eller vilken grafik som ökar konverteringsfrekvensen.

För att kunna fatta digitala beslut gäller det att ha tillförlitlig mätning att luta sig mot. För att effektivt kunna navigera sig fram i djungeln av siffror och diagram gäller det att anlita experter i webbanalys och datainsamling. Vi har dessa i vårt team, de hjälper till med löpande analys och rekommendationer på förbättringar. Vi har också möjlighet att bygga anpassade dashboards så att alla i organisationen har tillgång till ett lättöverskådligt beslutsunderlag.

Det finns alltid frågor att ställa om den digitala världen, dess fördelar och irrvägar. Tveka inte att höra av oss till någon av våra experter!

Vi är en fullservicebyrå med fokus på webbutveckling, e-handel, digital marknadsföring samt varumärkesutveckling. Vi är Ljungs, grundat 1963.

Ljungs kommunikation
Hallmansvägen 17
554 48 Jönköping

036-10 03 20
info@ljungs.nu

Logga in