Kommunikation som ger ett starkt varumärke.
Kommunikation som ger ett starkt varumärke.

Världen är i ständig förändring och utbudet av varor och tjänster ökar hela tiden, kommunikationskanalerna är många och de som kommunicerar ännu fler.

Aldrig har det väl varit så viktigt att luta sig mot ett meningsfullt och väldefinierat varumärke som nu. För att skapa ett starkt varumärke underlättar det avsevärt att med en kunnig och erfaren samarbetspartner. Som Ljungs Kommunikation. Vi har erfarenheten att förstå vikten av långsiktigt tänkande men framförallt nytänkande nog i att vinna genomslag i det dagens informationsflöde.

Vi hjälper er skapa ett tankeväckande varumärke!

Habo Energi
Varumärkesstrategi, kommunikativ och kreativ strategi

Smålandsbussen
Varumärkesstrategi, kommunikativ och kreativ strategi

Vi på Ljungs är övertygade om att starka koncept och varumärken byggs på idéer som bottnar i insikter. För att kunna skapa produkter, tjänster och varumärken som driver förändring måste vi därför börja att förstå målgruppen, deras värderingar och behov, marknaden och kontexten, samt vilka drivkrafter som påverkar vart kategorin är på väg.

Tydlighet och förväntan är helt avgörande både internt och externt. Därför tycker vi om att börja ett samarbete med att träffa kunden och få en gemensam bild av vart vi ska nå och vad kommunikationsstrategin ska uppnå. Efter att ha fått en tydlig bild av förväntningar och mål utvecklar vi sedan bästa tänkbara kreativa lösningar för varumärket/produkten.

Idag är en mediestrategi nödvändig för att planera och kontrollera hur ditt företag presenteras i tidningar, radio, tv, sökmotorer och sociala medier. Möjligheterna med traditionella och digitala medier är oändliga och just därför är det lätt att man tappar kontrollen. Vi ger dig en tydlig överblick så att du kan leda arbetet långsiktigt med kontroll och mätbarhet.

Copywritern, byråns ordkonstnär, ska genom sina texter påverka läsaren till att tycka, känna och bli mer handlingskraftig. Till och för vad beror helt och hållet på målen satts upp. Men det är också copywriterns uppgift att få läsaren att själv lägga till det som inte skrivs ut i klarspråk. Ofta är det här som köplusten väcks. Vi sitter inne med skaparlusten, den magiska pennan.

Varumärken som går på djupet, som skapar känslor och etsar sig fast, är inte gjorda i en handvändning. Det krävs mycket kunskap och fingertoppskänsla för att skapa dem. Vårt team med designer, copywriter och marknadsförare, står redo att forma ert ansikte utåt på bästa tänkbara sätt, som för fram budskapet, lyfter varumärket. Fullända din design!

Utsökt foto och fascinerande film är många gånger vägen till kundens hjärta. Vi filmar och fotograferar själva och sätter sedan ihop den bästa presentationen för ditt ändamål; annons, hemsida som företagspresentation, från idé till färdigklippt verk. Eller så kan du visa din produkt innan den ens finns! Med hjälp av 3D-teknik kan du visa och berätta om produkter, miljöer redan i idéstadiet. Med 3D-animation är möjligheterna oändliga.

Låt oss tillsammans lyfta ditt visuella innehåll till nya höjder med hjälp av vår professionella drönarfotografering och filmningstjänst. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd lösning för ditt projekt.

Det senaste i Ljungs utbud är vår inspelningsstudio, i vilken du kan låta dig eller någon utvald intervjuas av vår tv-erfarne medarbetare för företags- och produktpresentationen. Eller låt oss fota produkter med snyggast tänkbara djup och ljussättning, eller testa att ”trickfilma” för ett intressant resultat.

Hör av dig till oss så berättar vi mer om våra tjänster och hur vi kan stötta dig och ditt företag.

Vi är en fullservicebyrå med fokus på webbutveckling, e-handel, digital marknadsföring samt varumärkesutveckling. Vi är Ljungs, grundat 1963.

Ljungs kommunikation
Hallmansvägen 17
554 48 Jönköping

036-10 03 20
info@ljungs.nu

Logga in