Webbutvecklare med fokus på WordPress

Är du en fena på WordPress och vill fortsätta att utveckla dina kunskaper? Vi på Ljungs söker en webbutvecklare som vill bidra till vårt utvecklingsteam med fokus på WordPress.

På Ljungs kommer du att jobba med både korta och långa projekt och vara med både när det gäller framtagning av idéer och lösningar. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och du kommer att ha utrymme att vara flexibel och få utlopp för kreativa tankar. Du kommer få möjligheten att jobba med ett flertal kunder och projekt med fokus på frontend-utveckling.

Du kommer bland annat att arbeta med att:

  • Utveckla och underhålla nya och befintliga kunder.
  • Kundkontakt sker vid start av projekt men kan även ske under projektens gång.
  • Projekten kan vara allt från några dagar till några månader, vanligtvis är ett projekt ca 3 månader.

Du kommer att få jobba på en webb- och reklambyrå som har utvecklat tekniska lösningar för kunder sedan mitten av nittiotalet. Utöver detta utvecklar vi även kreativ kommunikation och innehåll för våra kunder. Allt detta skapande gör vår miljö unik och en inspirerande arbetsplats med stor variation.

Vi söker dig som har erfarenhet av WordPress och WooCommerse. Programmeringsspråk som PHP, JavaScript, HTML och css är något som du kommer arbeta med dagligen. Det är meriterande om du har erfarenhet inom ramverk så som Bootstrap.

Vi på Ljungs erbjuder goda utvecklings- samt utbildningsmöjligheter och en kultur som präglas av gemenskap, kreativitet och samarbete.

Anställning: heltid
Tillträde: januari 2020 eller enligt överenskommelse

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Skicka ditt CV och personliga brev till niklas@ljungs.nu.
Vid frågor är du välkommen att ringa oss på +46 708 19 07 59.

Vi ser fram emot din ansökan, Välkommen!