Backend-utvecklare

Vi på Ljungs söker en backend-utvecklare som vill skapa och bygga digitala lösningar.

På Ljungs kommer du att jobba med både korta och långa projekt och vara med både när det gäller framtagning av idéer och lösningar. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och du kommer att ha utrymme att vara flexibel och få utlopp för kreativa tankar. Du kommer få möjligheten att jobba med ett flertal kunder och projekt med fokus på backend-utveckling.

 

Vi söker dig som:

  • Har kunskap inom C# eller PHP
  • Databaskunskaper (SQL)
  • Har goda kunskaper i svenska, tal och i skrift
  • Intresserad av tekniska lösningar

 

Du kommer att få jobba på en webb- och reklambyrå som har utvecklat digitala lösningar för kunder sedan mitten av nittiotalet. Utöver detta utvecklar vi även kreativ kommunikation och innehåll för våra kunder. Vi på Ljungs erbjuder goda utvecklings- samt utbildningsmöjligheter och en kultur som präglas av gemenskap, kreativitet och samarbete.

Anställning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor är du välkommen att ringa oss på +46 708 19 00 85 eller info@ljungs.nu

Vi ser fram emot din ansökan, Välkommen!

Vi är en fullservicebyrå med fokus på webbutveckling, e-handel, digital marknadsföring samt varumärkesutveckling. Vi är Ljungs, grundat 1963.

Ljungs kommunikation
Hallmansvägen 17
554 48 Jönköping

036-10 03 20
info@ljungs.nu