Webblösningar

Behöver du en ny webblösning

Att investera i en funktionell och formmässigt attraktiv webbplats kan generera ökade affärer för ert företag. Boka ett förutsättningslöst möte med oss så tar vi ett helhetsgrepp på din webblösning.

Webblösningar

Som webbutvecklingspartner tar vi hand om befintlig webbplats eller skapar en ny. Från idé till lansering. Vår roll avslutats inte efter lanseringen. Det är egentligen nu utmaningen börjar, att hålla allt uppdaterat, utveckla hemsidan och fördjupa relationen till era kunder.

Insikt

Görs genom effektkartläggning.

Koncept

Vi skapar skisser, moodboards och flöden.

Design

Formgivare och utvecklare jobbar tillsammans för att ta fram en prototyp.

Implementering

Nu kopplas prototypen ihop med lösningens logik och bakomliggande system.

Aktivering

Webbplatsen är klar för publicering och den digital marknadsföringen kan börja.

Webbplatser

En besökare på din webbplats har sällan gott om tid. Han eller hon vill få grepp om vad du erbjuder, utan att behöva leta efter det. Och samtidigt måste sajten kännas så intressant att den lockar till vidare utforskning. Att ta hänsyn till allt det där, och samtidigt bygga ditt varumärke, är utmaningen i våra webbprojekt. Och därför är vi rustade med erfarna och duktiga interaktionsdesigners, formgivare, gränssnittsutvecklare och webbanalytiker.

Mobila lösningar

De senaste årens intåg av smarta telefoner och surfplattor har totalt förändrat vårt sätt att söka, inhämta och bearbeta information. Mobila lösningar är en viktig hörnsten i Ljungs erbjudande. Här kommer vår samlade kompetens verkligen till sin fulla rätt. Vi kombinerar mångårig kunskap inom integration, databaser, gränssnittsutveckling med ett smart utnyttjande av molnteknologi. Kort sagt bygger vi mobila lösningar för människor på språng – många gånger som förlängningar av befintliga system.

Extranät/Intranät

Ett intranät utgör den interna samarbetsplats där ni kan kommunicera och dela information, idéer och kunskap. Intranätet är den primära yta dit samtliga anställda vänder sig för att söka information, informera, kommunicera och söka hjälp i sitt vardagliga arbete. Ett extranät kan definieras som en förlängning av intranätet. Då intranätet primärt riktar sig mot den egna organisationen, tar extranätet steget ut utanför organisationen. Ett extranät tillåter externa användare att logga in och komma åt delar av ert intranät med begränsad behörighet.

Optimering

Är din hemsida långsam? En långsam hemsida kan vara anledningen till att dina kunder väljer att lämna. Att ha en snabb och optimerad hemsida är nyckeln till både besökare och sökmotorer.

Webbanalys

Vi hjälper företag med webbanalys i form av trafikmätningar och analys av besökarbeteenden. Konkret innebär webbanalys att vi analyserar inom olika områden:

  • Mätning av vad som skapar trafik till en webbplats
  • Rapportering av besökarbeteenden
  • Statistiska analyser av besökarbeteenden
  • Undersökningar

Vi berättar gärna mer för dig.
Lämna dina uppgifter så hör vi av oss till dig!

Vi har i över 50 år byggt varumärken med ett långsiktigt perspektiv där helheten har fått bestämma. Tillsammans skapar vi upplevelser och produkter som människor behöver. Välkommen till Ljungs.

Nyhetsbrev

* obligatoriska fält