Print, trycksaker

Tidlöst media

Att hålla och bläddra i en snygg trycksak, med skönt papper och lika sköna bilder, är ett svårslaget sätt att förmedla känslor och bygga varumärken. Fördelen med print kommer bestå – hoppas vi! För känslan att få jobba med olika format, tryck och papperskvaliteter är lika svårslagen.

Print

Oavsett om ni behöver en annons, katalog, broschyr, årsredovisning, monterdesign eller profilprogram så har vi kompetensen i huset. Våra egna copywriters, fotografer, art directors skapar tillsammans print som får er att nå era mål.

Kataloger och broschyrer

Detta ”medium” behåller sitt grepp som förmedlare av känslor, fakta och atmosfär. De senaste åren har vi till och med förfinat uttrycket ytterligare, samtidigt som mer och mer ”bulk” hamnat på webben. När man drömmer i soffan är det tryggast med tryckt.

Annonskoncept

Ett ögonblicks chans att påverka, förändra och försätta berg. En enda annons som sticker ut och lämnar ett bestående avtryck i dina kunders medvetande kan göra mer nytta än tusen kataloger. Vi tycker så klart att du ska göra både och.

Profilprogram

Det finns inget som är så roligt som att skapa en helt ny profil åt ett företag eller annan organisation. En skapelseprocess som involverar många känslor och mycket tyckande. Det är ert allra innersta det handlar om.

Kundtidning

Annonsfinansierade tidningslösningar har stor potential att lyckas. Om framgångsreceptet kombinerar varumärkestänk, snygg layout och effektiv annonsförsäljning. Syftet med annonsförsäljningen är inte att tjäna pengar, utan att finansiera en tidning med stort läsvärde. En tidning som stärker ditt varumärke, speglar dina kärnvärden och som attraherar andra varumärken att annonsera.

Årsredovisningar

En snygg årsredovisning är mycket mer än bara svarta siffror i kolumner. Det stora ”visitkortet”, som vi brukar säga. Vi har erfarenhet av både stora och små bolag, noterade och onoterade. Stora produktioner där många bitar ska falla på rätt plats.

Mässmontrar

Ljungs har lång erfarenhet av att ta fram kompletta monterlösningar. Vi hjälper dig med idé, design, utformning, byggnation och logistik. Lösningarna som tas fram ritas i 3D så att du i förväg kan se hur montern kommer att se ut.


Vi berättar gärna mer för dig.
Lämna dina uppgifter så hör vi av oss till dig!

Vi har i över 50 år byggt varumärken med ett långsiktigt perspektiv där helheten har fått bestämma. Tillsammans skapar vi upplevelser och produkter som människor behöver. Välkommen till Ljungs.

Nyhetsbrev

* obligatoriska fält