Koncept och produkter

Kabe konfigurator – ett exempel på en kundanpassad produkt

Att utveckla produkter efter kunders olika behov och krav har blivit en av våra specialiteter. Vi utgår i många fall från en accelerator som vi utvecklat under en lång tid, vilket skapar en trygghet och en driftsäkerhet.

Koncept och produkter

Tillsammans med dig utvecklar vi koncept och produkter för just ditt behov. Fördelen med våra acceleratorer är att vi aldrig startar från noll, vilket ger dig som kund en kostnadseffektiv och trygg lösning.

PIM-system

Hantera all produktinformation och bilder på ett och samma ställe.

Mediabank

Samla bilder, dokument och videos på ett ställe.

PDF-generator

En PDF-generator skapar produktblad, foldrar och annonser etc online.

Kundbevakare

Se vilka företag som besöker er webbsida för att kunna bearbeta dem på ett effektivt sätt.

Konfigurator

Våra konfiguratorer underlättar för användaren genom att hitta rätt produkt snabbt och enkelt.

PIM-system

PIM står för Product Information Management och är ett kraftfullt administrativt system som kan ses som navet i ett företags webblösning. Det är till för att lagra och hantera all produktinformation och bilder på ett och samma ställe för enkel export till ett obegränsat antal kanaler, till exempel mobilt, webb eller en fysisk butik. Vi arbetar med välkända system och har dessutom utvecklat ett eget PIM-system ”Ljungs PIM” som vänder sig till mindre och medelstora företag.

Mediabank

Med Ljungs Mediabank samlar du alla filer som bilder, dokument och videos m.m. och kan därifrån dela filerna mellan flera användare eller med era återförsäljare, samarbetspartners och kunder. Filerna är enkla att hålla uppdaterade och blir tillgängliga dygnet runt – året om. Ni bestämmer givetvis själv förutsättningarna om vem som ska få ta del av filerna.

PDF-generator

Med Ljungs PDF-generator skapar du helt egna produktblad och annonser m.m. direkt via gränssnittet eller implementerat via din webbplats eller motsvarande. Produktbladen kan sparas direkt för tryck eller optimerade för webb.

Kundbevakaren

Vår Kundbevakare är ett smart säljverktyg som hjälper er att hitta nya kunder. Genom att se vilka företag som besökt er webbsida och vilka produkter eller tjänster de är intresserad av, kan ni snabbt återkoppla till dem och på så sätt alltid ligga steget före.

Konfigurator

Våra konfiguratorer underlättar för användaren att hitta rätta produkt snabbt och enkelt. Vi ­utvecklar produkt- och säljkonfiguratorer för olika branscher.


Vi berättar gärna mer för dig.
Lämna dina uppgifter så hör vi av oss till dig!

Vi har i över 50 år byggt varumärken med ett långsiktigt perspektiv där helheten har fått bestämma. Tillsammans skapar vi upplevelser och produkter som människor behöver. Välkommen till Ljungs.

Nyhetsbrev

* obligatoriska fält