foto-video

Visa vad du menar

Med en film, foto eller 3D-visualisering skapar du en unik känsla kring företaget, produkterna och tjänsterna. Inför varje uppdrag tar vi fram fotografer och filmare med olika inriktningar eller stilar beroende på ditt ändamål och budskap.

Foto, film och 3D-visualisering

Våra fotografer/filmare/3D-visualiserare gör att vi i dag hanterar både stora och små projekt inom ljud, bild och 3D-visualisering. Om ni önskar, tar vi hand om allt från storyboard till projekten.

Produkt- och lifestylefotografering

Lifestyle-fotograferingar är ett viktigt hantverk i byggandet av varumärket. Vi sätter in dina produkter i ett sammanhang som speglar dina kärnvärden och din affärsidé. Vi på Ljungs finns med hela vägen och planerar in i minsta detalj – letar miljöer, modeller, rekvisita – och finns med på plats när bilderna skapas. Inte minst viktigt är att bilderna följer ett manér med ljussättning, tonalitet, för en långsiktig, tydlig varumärkesprofilering.
Bra bilder på befintliga och nya produkter behövs alltid, till webben, ppt, kataloger, annonser, pressmeddelanden och mycket annat. Ljungs ser till att du har rätt bilder för alla användningsområden. Produktbilder plåtar vi oftast i vår egna studio, vilket gör att ni får en kvalitativ och kostnadseffektiv fotografering.

Instruktionsfilmer

Kortare eller längre instruktionsfilmer har varit en självklar del av vår repertoar under alla år. Webben öppnar nu många möjligheter för rörliga bilder med olika ambitionsnivå och längd. Tekniken gör det inte bara enklare och sänker kostnader, vi och våra kunder blir mycket mer snabbrörliga och vi kan publicera med kort varsel. Det gillar både vi och kunderna.

Lifestylefilmer

Vi tar ut svängarna, går utanför ramarna och sätter produkterna i ett större sammanhang. Fångar känslor, skapar inre bilder och det unika uttrycket. Vi hittar era värderingar och egenskaper – företagets själ om du så vill. Det är så starka varumärken byggs. Sakta men säkert. Långsiktigt och konsekvent. Och vi gör det på film, i långa eller korta sekvenser.

Reklamfilm

Reklamfilm är nu mera inte bara de stora budgetarnas medium. Det kräver fingertoppskänsla i regi och rekvisita, modellcasting och filmmanér. Ljungs långa erfarenhet är en trygghet och borgar för att vi hittar rätt och du som kund når dina mål. En erfarenhet som vi med stolthet delar med oss av.

3D-visualisering

Möjligheterna och fördelarna med 3D-visualisering är många. Utifrån en skiss eller ritning kan vi skapa fotorealistiska produkt- och miljöbilder. Vi kan också skapa filmer som visar runt i en miljö som inte finns i verkligheten, visar en produkts funktion eller tillverkningsprocess. Vi kan också använda bilderna för att skapa olika former av konfiguratorer till webben.
3D-visualisering blir allt vanligare idag inom många olika branscher. Bilder och filmer gjorda med 3D-teknik blir ett visuellt och intressant komplement på en hemsida för att presentera och marknadsföra en produkt eller ett projekt.

3D-visualisering

Film


Vi berättar gärna mer för dig.
Lämna dina uppgifter så hör vi av oss till dig!

Vi har i över 50 år byggt varumärken med ett långsiktigt perspektiv där helheten har fått bestämma. Tillsammans skapar vi upplevelser och produkter som människor behöver. Välkommen till Ljungs.