E-handel

Öppet 24/7

Funderar du på att sälja produkter eller tjänster på Internet? Ja, det behöver inte vara så mycket svårare än att ha en hemsida. Det kan ge många fördelar som högre avanser, större utbud och framförallt öppet dygnet runt.

E-handel

De senaste åren har e-handeln ökat lavinartat, allt fler upptäcker fördelarna och möjligheterna med en egen webbshop. Vi hjälper dig att lyckas med er satsning och ge kunden en trevlig köpupplevelse. Genom att anlita oss får ni en enda helhetsleverantör av en egen e-handelslösning.

Vi arbetar med flera CMS Vi arbetar med flera CMS Vi arbetar med flera CMS Vi arbetar med flera CMS Vi arbetar med flera CMS

Strategisk planering av en E-handelssatsning

Oavsett om du står inför en ny e-handelssatsning eller om du är etablerad och erfaren så finns övergripande strategiska val att göra. Beslut som ska fattas för att säkerställa att rätt saker görs och att dessa görs på rätt sätt. Ljungs erbjuder ett brett utbud av strategiska tjänster relaterat till din e-handelsprocess.

E-handelsplattform

En klockren produkt kan floppa totalt i en dåligt byggd nätbutik. I värsta fall kan tekniken hindra dig från att göra butiken bättre. Vi hjälper dig att välja rätt plattform från början.

Anpassad mot mobila enheter

Den mobila e-handelsrevolutionen går mycket snabbare än någon kunnat förutse. Statistik baserad på 100 miljoner nätkunder visar att ca 65 procent av trafiken till nätbutiken kom från smartmobiler sista kvartalet 2015, enligt undersökningen Demandware Shopping Index.

Val av betallösningar

Numera finns en uppsjö av betalningslösningar vid e-handel. Det är vanligt att erbjuda kunderna flera alternativa betalningssätt. Vad du ska välja är ett strategiskt beslut. De olika betalningsmetoderna lämpar sig olika bra beroende på betalningens storlek och vilken målgrupp du har.

Analys och optimering

När e-handeln väl är igång dyker säkert frågor upp som målgruppsanalys, konverteringsoptimering, återköpsstrategi, operativ sökordsoptimering (SEO) och webbanalys. Då blir det självklart mycket saker att ta tag i för många företag. Och det är där vi som webbyrå vill fungera som ett trygghetsplank.

Teknik

Vi bygger våra lösningar på en mängd olika plattformar och i marknadens senaste tekniker. De system vi valt att satsa lite extra på är uCommerce, uWebShop, Magento, Litium och WooCoomerce. Valet av plattform baseras på dina behov och krav. Oavsett lösning sätter vi din slutkund i centrum. Användbarhet och affärsnytta ska styra tekniken, inte tvärtom.


Vi berättar gärna mer för dig.
Lämna dina uppgifter så hör vi av oss till dig!

Vi har i över 50 år byggt varumärken med ett långsiktigt perspektiv där helheten har fått bestämma. Tillsammans skapar vi upplevelser och produkter som människor behöver. Välkommen till Ljungs.

Nyhetsbrev

* obligatoriska fält